2025/01/03
۱۴۰۳ جمعه ۱۴ دي
پروژه های فناورانه بانک توسعه تعاون موجب خلق ارزش برای ذینفعان بانک می شود

پروژه های فناورانه بانک توسعه تعاون موجب خلق ارزش برای ذینفعان بانک می شود

نبض تجارت- مدیر عامل بانک توسعه تعاون اعلام داشت پروژه های فناورانه بانک موجب خلق ارزش برای ذینفعان می‌شود.

به گزارش نبض تجارت ؛ محمد شیخ حسینی مدیر عامل بانک توسعه تعاون در جلسه شورای معاونین اظهار داشت: پروژه های فناورانه بانک از جمله سامانه پرداخت تسهیلات برخط تی تی پلاس و مرکز داده موجب خلق ارزش برای مشتریان، کارکنان و دولت به عنوان سهامدار اصلی می‌شود.

وی افزود: یکی از مهمترین وظایف ما به عنوان مدیران ارشد بانک بسبج منابع و امکانات بانک از جمله سرمایه انسانی،منابع مالی، فناوری و ظرفیت های بیرونی برای خلق ارزش بسیج می شوند و بایستی قسمتی از منابع بانک بجا و درست در راستای به نتیجه رساندن و اجرای پروژه های فناورانه مورد نیاز ذینفعان بانک مصرف تا موجب خلق ارزش شود، در غیر این صورت اتلاف منابع صورت گرفته است.
شیخ حسینی تاکید نمود: تی تی پلاس و پروژه های فناورانه و راهبردی بانک مبتنی بر راهبردهای اصلی مدیریت ارشد بانک است، عملیات و اجرا که مهمتر از راهبرد است بر عهده تیم های فناوری، واحدهای تخصصی، اجرایی و پشتیبانی است و عملکرد ، دستاورد و رزومه تیم کاری و واحدهای تخصصی محسوب می شود و با کار تیمی و هماهنگی بین واحدهای اجرایی ، تخصصی و‌ پشتیبانی باید پروژه ها به سرعت تکمیل و منجر به خلق ارزش برای ذینفعان شوند تا اهداف راهبردی مورد نظر محقق شود.
این مقام بانکی تصریح کرد: در راستای جهاد تبیین و حقوق شهروندی ضرورت داردمخاطبین و ذینفعان از دستاوردها و افتخارات بانک توسعه تعاون مطلع باشند و به وضعیت رو به پیشرفت بانک اشراف داشته باشد، از این رو مراتب اطلاع رسانی به صورت شفاف انجام گیرد.
وی ادامه داد: افزایش سرمایه به عنوان یک ضرورت طی دو سال اخیر دنبال شده است و از تمامی ظرفیت های قانونی و بودجه ای برای این مهم بهره گیری شده است.سال قبل پیگیر های جدی و توجیهات و مکاتبات و مذاکرات بسیاری برای گرفتن و اخذ سهم مناسب بانک از افزایش سرمایه 350 هزار میلیارد ریالی بانکهای دولتی صورت پذیرفت امسال نیز به جد پیگیر افزایش مجدد افزایش سرمایه بانک از ظرفیت های قانونی پیش بینی شده هستیم و بانک توسعه تعاون می تواند با تحقق کامل افزایش سرمایه به صورت نقدی ظرفیت ها و قدرت و توان اعتباری برای بخش تعاون را گسترش دهد.
شیخ حسینی خاطر نشان کرد: پاسخگویی از اولویت های هر سازمان و شرکت های مشتری مدار است از این رو نیروهای مستقر در مرکز ارتباط با مشتریان باید از آگاه ترین و مطلع ترین و متخصص ترین نیروها باشند.
گفتنی است در این نشست حسن شریفی معاون مدیرعامل در امور عملیات بانکی ، محمد سلمانی معاون مدیرعامل در امور مالی و پشتیبانی، شهرام بخشا معاون مدیرعامل در امور برنامه ریزی و فناوری اطلاعات ، کریم میرزاخانی سرپرست معاونت مدیرعامل در امور استان ها و بازاریابی ، صیاد رحمان پور مدیر امور استان ها ، سجاد علی زاده سرپرست مدیریت امور فناوری اطلاعات و ارتباطات، ذبیح اله علی حسینی رئیس اداره کل حسابداری، امیر میرشفیعی رئیس اداره کل برنامه ریزی و مدیریت عملکرد، حمید فلاحتی رئیس اداره کل بازرسی و رسیدگی به شکایات، حسین سرین سرپرست اداره کل امور مشتریان‏‏ و توسعه بازار، رضا پولادوند رئیس اداره کل بانکداری الکترونیک، محمد نخعی سرپرست معاونت طراحی و توسعه محصول اداره کل هوش کسب و کار و توسعه محصول، علی یکتا رئیس هیات مدیره شرکت سمات و سلطنتی مدیر محصول TTPLUS نیز حضور و پیرامون موارد ارائه شده به تبادل نظر پرداختند.

 

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.