2025/02/05
۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۷ بهمن
شتاب در توسعه معدنی کشور / آغاز عملیات اجرایی معدن تمام‌مکانیزه پروده 4 طبس
مدیر مجتمع معادن زغال‌سنگ طبس خبر داد:

شتاب در توسعه معدنی کشور / آغاز عملیات اجرایی معدن تمام‌مکانیزه پروده 4 طبس

نبض تجارت- مدیر مجتمع معادن زغال‌سنگ طبس گفت: پروژه تجهیز و بهره‌برداری از معدن زغال‌سنگ پروده ۴ طبس، که با حمایت ایمیدرو و ایمپاسکو در حال اجراست، با هدف کاهش وابستگی به واردات مواد اولیه و تامین نیاز صنایع فولاد کشور، وارد فاز اجرایی شد.

به گزارش نبض تجارت و به نقل روابط عمومی مجتمع معادن زغال‌سنگ طبس، محمد جوادیان، مدیر مجتمع معادن زغال‌سنگ طبس و مجری طرح تکمیل اکتشافات و تجهیز معدن زغال‌سنگ پروده ۴، از آغاز فاز اجرایی تنها معدن تمام‌مکانیزه زغال‌سنگ ایران در لایه‌های با ضخامت پایین خبر داد.

وی با بیان اینکه این پروژه با هدف استخراج سالیانه ۷۵۰ هزار تن زغال‌سنگ خام کک‌شو در بلوک ۳ محدوده پروده ۴ منطقه معدنی پروده طبس اجرا می‌شود، افزود: «پس از پیگیری‌های مستمر و با حمایت ایمیدرو و ایمپاسکو، این طرح در مسیر عملیاتی‌شدن قرار گرفته است.»

جوادیان هدف از اجرای این پروژه را، که به‌عنوان بزرگ‌ترین طرح مکانیزه‌سازی معدن زغال‌سنگ کشور شناخته می‌شود، کاهش وابستگی به واردات مواد اولیه، خودکفایی در تأمین زغال‌سنگ صنایع فولاد کشور و صرفه‌جویی ارزی قابل‌توجه عنوان کرد.

 

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.