2025/02/05
۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۷ بهمن
هم‌اندیشی مدیرعامل بیمه سینا با شبکه فروش قزوین، گیلان و زنجان

هم‌اندیشی مدیرعامل بیمه سینا با شبکه فروش قزوین، گیلان و زنجان

نبض تجارت- مدیرعامل بیمه سینا در نشستی با نمایندگان و شبکه فروش قزوین، گیلان و زنجان گفت‌وگو کرد.

به گزارش نبض تجارت و به نقل روابط عمومی بیمه سینا؛ نشست هم‌اندیشی شبکه فروش استان‌های قزوین، گیلان و زنجان با حضور علی صلاحی‌نژاد مدیرعامل و نایب‌رئیس هیئت مدیره بیمه سینا به میزبانی شعبه قزوین برگزار شد و طی آن، موضوعات و راهکارهای توسعه شبکه فروش مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
️صلاحی‌نژاد در این نشست با اشاره به تغییر ذائقه مشتریان در همه حوزه ها، صنعت بیمه را نیز از این قاعده مستثنی ندانست و بر لزوم تطبیق با نیازهای جدید بازار تأکید کرد.
️وی دانش‌محوری، شفافیت در صورت‌های مالی، پایش خسارت‌ها و وصول مطالبات را از عوامل کلیدی موفقیت شرکت برشمرد.
وی همچنین بر بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های موجود، نگاه ویژه به شبکه فروش و ترویج فرهنگ مشتری‌مداری در راستای حفظ مشتریان تأکید کرد.
️صلاحی‌نژاد با اشاره به تغییرات در مدل فروش افزود: فروش تنها به عرضه محصول محدود نمی‌شود، بلکه باید بر پایه ایجاد خاطره‌ای خوب برای مشتری، اعتماد سازی و رفتار حرفه‌ای شکل گیرد تا وفادار سازی مشتریان و بهبود تجربه آنها را به همراه داشته باشد.
️همچنین در این نشست هر یک از نمایندگان به بیان نظرات خود پرداختند.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.