2026/06/30
۱۴۰۵ سه شنبه ۹ تير
درختان بن‌بالا به خیابان ولیعصر عج؛ آمدند‌

درختان بن‌بالا به خیابان ولیعصر عج؛ آمدند‌

نبض تجارت- خیابان ولیعصر عج، به عنوان یکی از شریان های حیاتی و سبز تهران، با هدف جوان‌سازی و تقویت پوشش سبز، میزبان هفت عضو جدید شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک، احسان خیراتیان صفایی، معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه یک، با اشاره به اهمیت خیابان ولیعصر (عج) به‌عنوان طولانی‌ترین خیابان سبز کشور گفت: هفت نهال‌ در راستای احیای طراوت، افزایش سرزندگی و ارتقای کیفیت بصری، در بخش شمالی این شریان سبز پایتخت کاشته شد.
صفایی افزود: نهال‌های کاشته‌شده از گونه‌های مقاوم و سازگار با شرایط اقلیمی تهران هستند و عملیات کاشت با رعایت استانداردهای فنی، آبیاری اولیه و مراقبت‌های پس از کاشت انجام شد.
به‌گفته وی، جوان‌سازی فضای سبز در محورهای مهم منطقه یک ادامه داشته و به‌صورت مستمر در دستور کار نیروهای فضای سبز قرار دارد.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.