2026/07/29
۱۴۰۵ چهارشنبه ۷ مرداد
کامبیز پیکارجو عضو هیات مدیره بیمه البرز شد

کامبیز پیکارجو عضو هیات مدیره بیمه البرز شد

نبض تجارت- دکتر کامبیز پیکارجو به عنوان رئیس هیات مدیره شرکت بیمه البرز معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل بیمه البرز، دکتر پیکارجو دارای مدرک دکترای تخصصی اقتصاد مالی و بین الملل بوده که استادیار و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات است، مدیرعاملی و عضویت در هیات مدیره بیمه آرمان، رئیس هیات مدیره بیمه ما، عضو هیات مدیره بانک شهر، قائم مقامی بیمه سینا و همچنین مدیریت طرح و توسعه بیمه ملت و ... را در کارنامه علمی و تخصصی خود دارد.

شایان ذکر است دکتر پیکارجو به نمایندگی از گروه مالی ملت به عضویت هیات مدیره بیمه البرز درآمده است؛ جایگاهی که پیش از این در اختیار موسی رضایی میرقائد بود.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.