2024/11/25
۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
اصغر پاك طينت: وصول مطالبات، مهمترين عامل تجديد منابع مورد نياز براي رونق توليد است

اصغر پاك طينت: وصول مطالبات، مهمترين عامل تجديد منابع مورد نياز براي رونق توليد است

نبض تجارت :رييس کمیته وصول مطالبات بانك صنعت و معدن اظهار داشت: وصول مطالبات، مهمترين عامل تجديد منابع مورد نياز بانك ها مي باشد كه در شرايط كنوني مي تواند نقدينگي لازم در جهت پرداخت تسهيلات به منظور رونق توليد را فراهم كند.

به گزارش نبض تجارت و به نقل از پايگاه اطلاع رساني بانك صنعت و معدن، کمیته وصول مطالبات بانك صنعت و معدن به رياست اصغر پاک طینت عضو هیئت مدیره و رييس کمیته وصول مطالبات و با حضور‌ مديريت هاي استان هاي لرستان ،کردستان و ایلام با میزبانی استان کرمانشاه برگزار شد.

در اين جلسه اصغر پاک طینت با تبیین وضعیت اين بانک در خصوص مطالبات غیر جاری بيان داشت: بررسي اهليت و صلاحيت متقاضيان در هنگام اعطاي تسهيلات از اقدامات پيشگيرانه اي است كه سبب بازگشت سرمايه بانك خواهد شد.

وي همچنین به بيان راهكارهاي لازم در خصوص پیگیری وصول مطالبات و تعیین تکلیف دیون غیرجاری، پرداخت و افزود: تقویت بخش وصول مطالبات در بانک و برگزاري جلسات مستمر با مشتريان با اعمال نظام هاي تشويقي همچون بخشش جرايم ديركرد مطابق با بخشنامه هاي ابلاغي بانك مركزي، مي تواند در كاهش مطالبات غير جاري بانك مؤثر باشد.

در طي اين جلسه هريك از مديريت ها با ارائه گزارش هاي  خود و بحث وتبادل نظر پيرامون آن ها  ضمن بررسی نقاط قوت و ضعف هر واحد، تصمیماتی را در خصوص دیون شرکت اتخاذ كرده و موارد جهت اجراء در اختیار سرپرستی هر استان قرار گرفت.

پس از برگزاري جلسه ياد شده ، اعضاي کمیته  از واحد فرآورده های لبنی بهاردالاهو واقع در اسلام آباد غرب که دارای دیون غیر جاری می باشد، بازديد و از نزدیک فعالیت و وضعیت اين واحد را بررسی كردند.

واحد ایران خودرو كرمانشاه واقع درشهرستان صحنه واحد صنعتي ديگري بود كه كميته وصول مطالبات  از آن بازديد كرده و در خصوص نحوه تعامل شركت ياد شده با بانک و تعیین تکلیف آخرین تسهیلات پرداختی آن به تصميم گيري پرداخت.

در پايان رييس كميته وصول مطالبات با مدیر عامل شرکت صنعت گستر سدید  كه از واحدهای فعال استان بوده و دارای دیون معوق می باشد، دیدار و در خصوص نحوه تعیین تکلیف دیون شرکت به بحث و تبادل نظر پرداخت.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.