2024/11/25
۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
اقدامات عملی بانک سپه برای تحقق محرومیت‌زدایی و عدالت
دکتر ابراهیمی در آستانه چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران تشریح کرد:

اقدامات عملی بانک سپه برای تحقق محرومیت‌زدایی و عدالت

نبض تجارت- برنامه‌های عملیاتی بانک سپه در راستای کمک به تحقق شعار عدالت و محرومیت‌زدایی، از شعارهای انقلاب اسلامی است.

 

به گزارش نبض تجارت و به نقل پایگاه اطلاع‌رسانی بانک سپه، دکتر آیت‌اله ابراهیمی با تبریک چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران و گرامیداشت یاد، نام و خاطره و آرمان‌های بلند معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) و شهیدان عالی‌قدر انقلاب دفاع مقدس و مدافعان حرم و شهدای عرصه امنیت و خدمت در کشور، در تشریح چشم‌انداز و اولویت‌های فراروی بانک سپه گفت: این بانک به‌منظور تحقق اهداف سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و همسویی و همگامی با راهبردهای اقتصادی دولت، هم‌زمان با انجام فعالیت‌های تخصصی حوزه بانکداری، برنامه‌های کلی خود را در مسیر تحقق شعار عدالت و محرومیت‌زدایی انقلاب تدوین و عملیاتی می‌کند.


* مسئولیت‌پذیر در اجرای مأموریت‌های بزرگ
وی با اشاره به مسئولیت‌پذیری بانک سپه در استقبال از اجرای مأموریت‌های بزرگ ملی و کلان در اقتصاد کشور و پذیرش نقش‌های جدی و مؤثر در این عرصه، تصریح کرد: این بانک با مشارکت در تأمین مالی طرح‌های کلان اقتصادی در حوزه تولید محصولات استراتژیک و زیربنایی، گام‌های اساسی در توسعه کشور برداشته است و نقش مهم و انکارناپذیری در اقتصاد دارد.
ابراهیمی به حضور هدفمند و با برنامه بانک سپه در بخش‌های پیشران اقتصاد اشاره کرد و افزود: این بانک برای کمک به تأمین منافع ملی در حوزه‌های نفت، گاز، پتروشیمی، نیروگاه، سیمان، فولاد، صنایع غذایی و سایر بخش‌های مهم، پروژه‌های کلیدی فراوانی را تأمین سرمایه کرده است.

* کمک به تحقق اهداف و شعارهای انقلاب
وی اظهار داشت: بانک سپه علاوه بر منابع داخلی برای حضور قدرتمند در عرصه‌های مختلف اقتصادی با مسئولیت‌پذیری و ریسک‌پذیری از منابع صندوق توسعه برای راه‌اندازی طرح‌های ملی و بزرگ کشور استفاده کرده و در زمینه امضای قرارداد به‌منظور تزریق منابع این صندوق به بخش‌های مختلف اقتصادی همواره در زمره سه بانک اول کشور بوده است.
مدیرعامل بانک سپه کمک به تحقق اهداف و شعارهای انقلاب اسلامی ایران را از برنامه‌های اولویت‌دار این بانک خواند و افزود: بانک سپه تلاش می‌کند برای تحقق توسعه متوازن و محرومیت‌زدایی زمینه عملیاتی شدن طرح‌های بزرگ مستقر در مناطق مرزی و کم برخوردار را فراهم کند.

* حمایت از طرح‌های مستقر در مناطق کم برخوردار
ابراهیمی میزان قرارداد امضا شده بین بانک سپه و صندوق توسعه ملی را بیش از ۱۲ میلیارد دلار اعلام و تصریح کرد: بیش از ۷۰ درصد از مبالغ این قراردادها برای تأمین مالی پروژه‌های ملی و کلان مستقر در استان‌های مرزی و مناطق کمتر توسعه‌یافته اختصاص یافته است.
مدیرعامل بانک سپه گفت: برای آسان‌سازی و دسترسی سریع و آسان مشتریان به خدمات و محصولات این بانک، تبدیل سپه به بزرگ‌ترین بانک دیجیتال خاورمیانه تا چهار سال آینده را هدف اصلی خودمان انتخاب کرده‌ایم و برنامه‌ها و مقدمات تحقق این هدف نیز فراهم شده است.
وی به پیشینه درخشان بانک سپه در عرصه خدمات الکترونیک اشاره کرد و افزود: با اجرای برنامه‌های حوزه فناوری اطلاعات در ماه‌های آینده برای بازگشت این بانک به روزهای طلایی در زمینه خدمات الکترونیک، تلاش مضاعف خواهیم کرد.

* پشتیبانی از تولید؛ برنامه مستمر
ابراهیمی حمایت از تولید و اشتغال‌زایی را نیز از برنامه‌های مستمر بانک سپه دانست و خاطرنشان کرد: برای تحقق اهداف رونق تولید و اشتغال‌زدایی در کشور، بنگاه‌های اقتصادی کوچک و متوسط را با توان بیشتر پشتیبانی می‌کنیم و به اجرای طرح‌های بزرگ و راهبردی هم توجه ویژه داریم.
وی افزود: در قبال تولید و اشتغال‌زایی در کشور احساس مسئولیت جدی می‌کنیم و به تعهدات اخلاقی خودمان در زمینه گره‌گشایی از مشکلات مردم با استفاده از ظرفیت‌های بانک سپه پایبندیم.

* از کمک به اقشار آسیب‌پذیر غافل نیست
مدیرعامل بانک سپه با بیان اینکه بانک سپه از کمک به اقشار آسیب‌پذیر غافل نیست، اظهار داشت: این بانک با رویکرد کارآفرینانه و کسب موفقیت در ایفای نقش مسئولیت اجتماعی هر سال با مساعدت لازم زمینه خود اتکایی خانواده‌های فراوانی تحت پوشش سازمان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) را فراهم می‌کند.
وی افزود: بانک سپه همواره در تبدیل خانواده‌های تحت پوشش سازمان‌ها و نهادهای حمایتی به کارآفرین، دارای کارنامه موفقی بوده و در تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری و سربلندی ایران اسلامی در زمینه حمایت از اقشار آسیب‌پذیر تلاش مضاعفی داشته است.

 

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.