به گزارش نبض تجارت و به نقل روابط عمومی ایرانسل، این تفاهمنامه، عصر روز دوشنبه ۶ تیر ۱۴۰۱، طی نشستی در ساختمان مرکزی ایرانسل، با حضور مهندس وحید خاوهای رئیس، دکتر عاطفه امرایی سرپرست معاونت برنامهریزی و نظارت فنی و مهندس رسول محمدقلی معاون مناطق بنیاد علوی و دکتر بیژن عباسیآرند مدیرعامل ایرانسل، امضا شد.
بر اساس این تفاهمنامه، دو طرف در زمینۀ ارائۀ خدمات ارتباطی در حوزۀ محرومیتزدایی، آموزش، کارآفرینی، مهارتآموزی اقشار مختلف، تسهیل در ایجاد شبکۀ دیجیتال توزیع محصولات و توسعۀ پایدار در مناطق محروم، همکاری میکنند.
بر این اساس، ایرانسل با ارائه و تسهیل خدمات و محصولات ارتباطی در مناطق هدف بنیاد علوی در قالب طرح توسعۀ ارتباطات روستایی وزارت ارتباطات و فناوریاطلاعات، ارائۀ بسترهای ارتباطی و فناوری اطلاعات برای کاهش شکاف دیجیتال، تسهیل آموزش، مهارتآموزی و کارآفرینی در مناطق محروم، ارائۀ مشاوره در خصوص راهاندازی بسترهای ارتباطی لازم و مورد نیاز بنیاد علوی و نیز طراحی، تعریف و اجرای پروژههای سرمایهگذاری اجتماعی شرکتی (CSI) با همکاری مشترک بنیاد علوی، در این خصوص فعالیت میکند.
در این دیدار، مدیرعامل ایرانسل، با اشاره به اینکه با تولد ایرانسل شاهد رفع انحصار و افزایش عرضۀ خدمات ارتباطی و در نتیجه کاهش قیمت سیمکارت و هزینۀ دسترسی به خدمات ارتباطی بودیم، تا آنجا که ایرانسل تبدیل به «موفقترین پروژۀ محرومیتزدایی ایران» شده است، تأکید کرد: ایرانسل رویکرد پایداری و کسبوکار مسؤولانه را سرلوحۀ فعالیت خود قرارداده و به نوعی میتوان مأموریت ایرانسل را «محرومیتزدایی ارتباطات» در ایران نام برد.
وی با بیان اینکه ایرانسل همواره در آوردن آخرین فناوریهای ارتباطی جهانی به ایران پیشگام بوده و در توسعۀ روستایی نیز، همواره نسلهای جدید فناوری ارتباطی در اختیار روستاییان عزیز قرار میگیرد، افزود: رویکرد ایرانسل، تعامل مشترک با سهامداران و دیگر ذینفعان برای خلق ارزش مشترک است و این رویکرد، بر استراتژی کلان مسؤولیت اجتماعی ایرانسل، حاکم است.
عباسیآرند، توسعۀ ارتباطات روستایی، پروژۀ مدارس درخشان و پروژههای مدرسهسازی در مناطق سیلزده و برخی پروژههای اجتماعی مانند توجه به نیاز مشترکان ناشنوا، مسؤولیتپذیری زیست محیطی، کاشت درخت و تلاش برای کاهش ردپای کربن را از جمله اقدامات ایرانسل در حوزۀ مسؤولیت اجتماعی طی سالهای گذشته عنوان کرد و تلاش برای کاهش شکاف دیجیتال را از جمله مهمترین اهداف پیش روی ایرانسل در این حوزه برشمرد.
وی با تأکید بر اینکه اقتصاد پلتفرمی و دیجیتال، در آیندۀ اقتصاد کشور نقش قابل توجهی ایفا میکند، توسعۀ زیرساختهای دیجیتال در مناطق محروم را از مهمترین الزامات کاهش شکاف دیجیتالی و توسعۀ پایدار دانست.
مدیرعامل ایرانسل همچنین با ابراز خرسندی از اینکه در دوران مهندس فتاح، توجه ویژهای در مدیریت بنیاد علوی به محرومیتزدایی شده است، ابراز امیدواری کرد که طی همکاری مشترک با بنیاد علوی، پروژههای جدیدتر و گستردهتری در این زمینه، انجام شود.
رئیس بنیاد علوی نیز در این دیدار، با اشاره به زیرساختها و امکانات ایرانسل در حوزههای مختلف ارتباطی و دیجیتال، این زیرساختها را فرصتی بینظیر برای تسهیل در رونق کسبوکار مناطق محروم دانست و خواستار همافزایی برای انجام پروژههای مشترک در این رابطه شد.
وی با بیان اینکه فقدان دسترسی به امکانات ارتباطات دیجیتال در مناطق کمبرخوردار، از مهمترین عوامل ایجاد و تشدید محرومیت است، تصریح کرد: هر چه عدم دسترسی به امکانات ارتباطی ادامه و گسترش یابد، محرومیت موجود نیز مضاعف میشود.
خاوهای، با بیان اینکه حدود پنج میلیون نفر جمعیت در مناطق هدف بنیاد علوی ساکن هستند، پیشنهاد کرد کارگروه مشترکی تشکیل و با بهکارگیری مجموعههای دانشبنیان، از فرصتهای موجود در مناطق محروم برای ارائۀ خدمت به ساکنان این مناطق بهرهبرداری شود.
وی همچنین از ایرانسل برای توجه ویژه به پروژههای مسؤولیت اجتماعی در مناطق محروم، قدردانی و تأکید کرد: ایرانسل با انجام این پروژهها، استانداردهای حوزۀ مسؤولیت اجتماعی را در کشور ارتقا داده است.