2024/11/22
۱۴۰۳ جمعه ۲ آذر
پیشتازی «چکنو» با اعتماد مشتریان
با صدور 130 هزار برگ چک دیجیتال بانک صادرات ایران

پیشتازی «چکنو» با اعتماد مشتریان

نبض تجارت- اعتماد مردم و مشتریان بانک صادرات ایران به «چکنو» این بانک به عنوان نخستین چک دیجیتال نظام بانکی، تعداد چک‌های صادر شده دیجیتال را به مرز 130 هزار فقره رساند.

 

به گزارش نبض تجارت و به نقل روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، تعداد چکنوهای صادرشده بانک صادرات ایران تا دوم اردیبهشت ماه سال جاری به 129 هزار و 560  رسید که تعداد 28 هزار و 232 برگ از آن کارسازی شده و بیش از 667 میلیارد و 753 میلیون ریال از نقل و انتقال‌های خرد مردمی به واسط اعتماد به نخستین چک دیجیتال بانک صادرات ایران بدون نیاز به چک کاغذی با موفقیت انجام شده است.

دارندگان حساب جاری با دسته‌چک در بانک صادرات ایران می‌توانند بدون مراجعه به شعبه، با نصب نرم‌افزار همراه‌بانک این بانک از طریق سایت رسمی به نشانی: www.bsi.ir و نصب نرم‌افزار هامون نسبت به فعال‌سازی و صدور «چکنو» اقدام کنند.

همچنین می‌توان به طور همزمان از دسته‌چک‌های کاغذی و چک امن دیجیتال بانک صادرات ایران «چکنو» با رعایت مقررات و مجوزهای بانک مرکزی برای تسهیل در امور بانکی و پولی خود استفاده کرده و علاوه بر به‌کارگیری روش سنتی چک‌های کاغذی، از قابلیت‌های نخستین چک امن دیجیتال نظام بانکی کشور در بانک صادرات ایران بهره‌مند شد.

بر اساس دستورالعمل‌های بانک مرکزی در خصوص توسعه چک دیجیتال، تمامی بانک‌های کشور ملزم به ایجاد زیرساخت‌های مناسب استفاده از چک دیجیتال هستند و بانک صادرات ایران به عنوان نخستین بانک کشور، از دی‌ماه سال 1401 تاکنون با بهره‌برداری از چکنو نزدیک به 130 هزار فقره چک دیجیتال صادر و 28 هزار و 232 برگ آن کارسازی شده که نشان از اعتماد مشتریان این بانک به این محصول راهبردی بانک صادرات ایران است.

تسهیل خدمات غیرحضوری چک (تقاضای دسته‌چک، صدور، انتقال به غیر، نقد کردن و...)، افزایش امنیت و کاهش ریسک در پرداخت، داشتن الزامات قانونی چک کاغذی، امکان صدور و وصول چک در هر ساعت از شبانه‌روز، سرعت و دقت بیشتر در نقدشوندگی نسبت به چک کاغذی، جلوگیری از تحریف، مخدوش شدن و مغایرت عدد و حروف نسبت به چک کاغذی برخی از مزایای «چکنو» برای مشتریان و استفاده‌کنندگان از این محصول بانکی نوین به شمار می‌رود.​

 

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.