2025/05/09
۱۴۰۴ جمعه ۲۰ ارديبهشت
آیین بهره‌برداری از ۱۱۰پروژه شهری منطقه ۹ برگزار می‌شود
در هشتاد و سومین پویش امیدوافتخار؛

آیین بهره‌برداری از ۱۱۰پروژه شهری منطقه ۹ برگزار می‌شود

نبض تجارت- شهردار منطقه۹ از برگزاری آیین بهره‌برداری از ۱۱۰پروژه توسعه محله‌ای، عمرانی و احداثی در هشتاد و سومین پویش امید و افتخار، در این منطقه خبر داد.

به گزارش نبض تجارت ؛ سیدمحمدرحیم مرتضوی شهردار منطقه ۹ در گفت و گو با خبرنگار شهر گفت: در راستای ارتقای خدمت رسانی به شهروندان و کیفیت زیست شهری در منطقه ۹، در روز شنبه ۴ آذر ماه شاهد برگزاری آیین افتتاح و بهره برداری از ۱۱۰پروژه شهری به صورت همزمان خواهیم بود.

وی افزود: این پروژه ها شامل ۱۰۰پروژه توسعه محله ای و ۱۰پروژه عمرانی و احداثی است که با اعتباری بالغ بر ۳ هزار میلیارد ریال، در هشتاد و سومین پویش شنبه امید و افتخار افتتاح و به بهره برداری می رسد.

شهردار منطقه۹ عنوان کرد: محلات استادمعین، دکتر هوشیار، شهید دستغیب، امام زاده عبدالله، مهرآباد جنوبی، شمشیری، سرآسیاب مهرآباد و فتح صنعتی با موضوعات عمرانی، ترافیکی و خدمات شهری شامل این پروژه های احداثی و توسعه محله ای می شوند.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.