2025/06/18
۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۹ خرداد
بیش از 38 مورد منابع آلاینده محیط زیستی در منطقه یک شناسایی شد
در شش ماهه اول سال جاری

بیش از 38 مورد منابع آلاینده محیط زیستی در منطقه یک شناسایی شد

نبض تجارت _ بیش از 38 مورد منابع آلاینده محیط زیستی در شش ماهه اول سالجاری در سطح منطقه یک شناسایی و بیش از 23 مورد آن رفع شد. به

به گزارش نبض تجارت و به نقل روابط عمومی شهرداری منطقه یک، احسان خیراتیان صفائی معاون خدمات شهری و محیط زیست این منطقه اظهار داشت:  پیرو دستورالعمل معرفی و کنترل منابع آلاینده محیط زیست صادره از سوی معاونت خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران، اداره محیط زیست و توسعه پایدار طی شش ماهه نخست سالجاری بیش 38 مورد از منابع آلاینده را شناسایی کرد که از این تعداد 23 مورد با آموزش ها و تذکرات لازم رفع شد.

او افزود: در خصوص موارد رفع نشده نیز مطابق گردش کار فرآیند اجرایی ابلاغیه فوق، اقدامات لازم از قبیل انجام نمونه برداری، مهلت جهت رفع و درخواست جهت صدور رای بند 20 انجام شده است.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.