2025/03/11
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۱ اسفند
افزایش زیبایی بصری با رنگ آمیزی  9 هزار متر از جداول معابر منطقه 19

افزایش زیبایی بصری با رنگ آمیزی 9 هزار متر از جداول معابر منطقه 19

نبض تجارت _ درآستانه فصل بهار شهرداری منطقه 19 با اجرای طرحی ویژه نسبت به رنگ آمیزی جداول و نرده ها با هدف ایجاد زیبایی بصری و نشاط شهری به طول بیش از 9 هزار متر از معابر اصلی شهر را پوشش می دهد.

به گزارش نبض تجارت و به نقل روابط عمومی شهرداری منطقه 19، مهدی احمد مهرابی معاون خدمات شهری و محیط زیست افزود: با نزدیک شدن به فصل بهار و به منظور ایجاد فضایی شاداب و زیبا برای شهروندان، عوامل اجرایی اداره زیبا سازی  اقدام به رنگ آمیزی جداول و نرده خیابان ها می کنند.

معاون شهردار منطقه با تاکید بر اهمیت زیبایی بصری در فضاهای عمومی، از این طرح به عنوان گامی برای ارتقای کیفیت زندگی شهری یاد کرده و بیان کرد: رنگ آمیزی جداول و نرده ها مطابق پالت رنگ شهر تهران آبی فیروزه ای چهره شهر را متحول و حس تازگی و نشاط را ایجاد کرده است.

به گفته این مسئول در قالب این برنامه جداول بلوار میلاد، خیابان  های شهرداری، میثاق شمالی و جنوبی، برادران شهید عبدی و شکری، بلوار شهید ورامینی و شقایق درحال رنگ آمیزی است.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.