2025/04/16
۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۸ فروردين
 بازدید فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) از پروژه‌های کلان عمرانی در هرمزگان

بازدید فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) از پروژه‌های کلان عمرانی در هرمزگان

نبض تجارت- در ادامه تلاش‌های جهادی برای توسعه زیرساخت‌های کشور، فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) با سفر به استان هرمزگان، از مراحل اجرایی پروژه‌های کلان و راهبردی نظیر پل خلیج فارس، طرح مهر خلیج فارس و حفاری افقی لافت–گورزین بازدید کرد؛ پروژه‌هایی که نقش مهمی در آینده اقتصادی و عمرانی جنوب کشور ایفا می‌کنند.

به گزارش نبض تجارت و به نقل روابط عمومی قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص)، سردار عابد، فرمانده قرارگاه، در جریان سفر رسمی خود به استان هرمزگان از روند اجرای چندین پروژه بزرگ و راهبردی بازدید به عمل آورد.

 

در این بازدید میدانی، سردار عابد ضمن حضور در محل اجرای پروژه‌های پل خلیج فارس، طرح عظیم مهر خلیج فارس و پروژه استراتژیک حفاری افقی جهت‌دار (HDD) مسیر لافت – گورزین، از نزدیک در جریان آخرین وضعیت پیشرفت عملیات اجرایی این پروژه‌ها قرار گرفت.

 

سردار عابد در جمع مدیران این پروژه‌ها اظهار داشت: اجرای این پروژه‌ها علاوه بر توسعه زیرساخت‌های کشور می‌توانند مایه خودباوری و سربلندی ایران و ایرانی را فراهم آورند و جهادی بزرگ برای ساخت کشورمان باشند.

 

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) گفت: راه‌حل‌ پیشرفت کشور، در تلاش و کوشش برای آبادانی میهن اسلامی نهفته است و ما با وجود نیروی انسانی نخبه و انگیزه دورنی آنها می‌توانیم همه مشکلات را رفع کنیم و شعار ” ما می‌توانیم” را محقق سازیم.

 

این پروژه‌ها با هدف تقویت زیرساخت‌های عمرانی، توسعه‌ منطقه‌ای و افزایش بهره‌وری در حمل‌ونقل و انرژی در حال اجرا هستند و به‌عنوان محورهای حیاتی در مسیر توسعه اقتصادی جنوب کشور شناخته می‌شوند.

 

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) در این بازدید، بر تسریع روند اجرا، ارتقاء کیفیت عملیات عمرانی و استفاده حداکثری از توان فنی و مهندسی داخلی تأکید کرد.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.