2025/06/08
۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
جشنواره “عیدانه آرمان”؛ فرصت طلایی برای بیمه‌گذاران

جشنواره “عیدانه آرمان”؛ فرصت طلایی برای بیمه‌گذاران

نبض تجارت _ شرکت بیمه آرمان با آغاز جشنواره ویژه **”عید تا عید”**، فرصتی منحصر‌به‌فرد را برای مشتریان خود فراهم آورده است. این طرح شامل تخفیف‌های ویژه در بیمه‌های مختلف از جمله **بیمه بدنه، آتش‌سوزی، مسئولیت، عمر و سرمایه‌گذاری، و حوادث انفرادی** است.

به گزارش نبض تجارت ؛ شرکت بیمه آرمان با آغاز جشنواره ویژه **”عید تا عید”**، فرصتی منحصر‌به‌فرد را برای مشتریان خود فراهم آورده است. این طرح شامل تخفیف‌های ویژه در بیمه‌های مختلف از جمله **بیمه بدنه، آتش‌سوزی، مسئولیت، عمر و سرمایه‌گذاری، و حوادث انفرادی** است.

**جزئیات تخفیف‌ها:**
✅ **بیمه بدنه:** ۸۰٪ تخفیف برای تمامی گروه‌های خودرویی تا تاریخ ۲۴ خرداد ۱۴۰۴
✅ **بیمه آتش‌سوزی:** تخفیف ۴۰ تا ۵۰٪ برای واحدهای مسکونی، صنعتی، غیرصنعتی و انبارها
✅ **بیمه مسئولیت تخفیف:** شامل مسئولیت کارفرما در قبال کارکنان ساختمانی، صنعتی و پروژه‌های عمرانی
✅ **بیمه عمر وسرمایه گذاری و حوادث انفرادی:** شامل تخفیف در هزینه‌های بیمه‌نامه سرمایه‌گذاری و پوشش‌های تکمیلی حوادث رانندگی

📅 **بازه زمانی:**
این جشنواره از **۱۳ خرداد ۱۴۰۴** آغاز شده و تا **۳۱ خرداد ۱۴۰۴** ادامه دارد.

مشتریان می‌توانند با استفاده از این فرصت ویژه، پوشش بیمه‌ای مطلوبی را با هزینه‌ای به‌صرفه دریافت کنند. هم چنین مشتریان عزیز جهت صدور بیمه نامه های مربوطه می توانندبه شعب ونمایندگی های بیمه آرمان درسراسرکشور مراجعه کنند.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.