بسیج و شهرداری منطقه ۴؛ همراه و پشتیبان مردم در بحران حملات دشمن/اتحاد و همدلی ملی،دستاورد مهم جنگ
نبض تجارت- در روزهای بعد از حملات رژیم صهیونیستی به کشور و پایتخت، جلسهای با حضور شهردار منطقه ۴ تهران، فرمانده حوزههای ناحیه مقاومت بسیج کربلا و جمعی از مدیران شهری این منطقه برگزار شد تا ضمن بررسی ابعاد خسارات وارده، راهکارهای امدادرسانی و حمایت از خانوادههای آسیبدیده در منطقه مورد بحث و تبادل نظر قرار گیرد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 4، سیدمحمد موسوی شهردار این منطقه گفت: در پی حملات ناجوانمردانه رژیم غاصب صهیونیستی به کشورمان، منطقه ۴ تهران طی این حوادث، متحمل ۱۱ حمله شد که متاسفانه در ۴ نقطه شاهد آسیب جدی به منازل و اماکن شهری بودیم.
وی با اشاره به تشکیل جلسات مشترک فرماندهان حوزههای بسیج ناحیه مقاومت بسیج کربلا و مدیریت شهری، گفت: از ساعات اولیه وقوع این حملات، شهرداری در کنار سایر دستگاههای خدمترسان با حضور میدانی به رصد، استقرار و خدمترسانی مستمر به خانوادههای آسیبدیده پرداخت.
موسوی با تاکید بر نقش گروههای جهاد تبیین و تیمهای گفتگو در محلات آسیبدیده بیان کرد: حضور این گروهها در کنار مردم افزون بر دلجویی، فضایی حقیقی برای شنیدن صدای مردم و رساندن حمایت روانی و اجتماعی ایجاد کرد.
شهردار منطقه ۴ درباره کمکرسانی به ساختمانهای آسیبدیده تصریح کرد: اگر خانوادهای تمایل داشته باشد خود نسبت به نوسازی منزل آسیبدیده اقدام نماید، شهرداری منطقه ۴ در قالب اعطای گزینه تراکم و تسهیلات ساختمانی یاریگر خواهد بود. در موارد آسیبدیدگی جزئی نیز کمکهای نقدی شهرداری همراه خانوادهها خواهد شد.
موسوی در خصوص مساعدت شهرداری منطقه 4 در این زمینه ادامه داد: چنانچه خانواده ای قصد داشته باشد زمانی که تا آماده شدن منزل آسیب دیده اش را در منزل اجاره ای طی کند ما برای هزینه اجاره حتما وارد عمل شده و آن خانواده را یاری خواهیم کرد. همچنین برای تهیه اقلام ضروری آسیب دیده نیز خانواده ها را تنها نخواهیم گذاشت.
شهردار منطقه 4 در این راستا به اسکان اضطراری 300 نفر از خانواده هایی که در جنگ 12 روزه آسیب دیده بودند خبر داد و گفت: انتقال افراد به هتل شهر و محل های مشخص شده از دیگر اقدامات شهرداری منطقه 4 در این روزهاست.
او ضمن اشاره به استقرار کانکسهای راهنمایی و ارتباط مردمی در محلهای حادثهدیده افزود: تلاش کردیم پاسخگوی دغدغههای مردم بوده و با خانوادههای شهدا و آسیبدیده از نزدیک صحبت و دلجویی کنیم. در این مسیر همراهی نیروهای مسلح و همدلی آنان با مردم بسیار اثرگذار و ارزشمند بود.
شهردار منطقه4 بسیج را یادگار امام (ره) دانست و تصریح کرد: بسیج در همه صحنهها و بهویژه در جنگ ۱۲ روزه، کارنامه درخشانی از خود به جای گذاشت و شهرداری منطقه ۴ نیز تلاش کرد در دوران جنگ و پس از آن میاندار و پشتیبان امنیت و اموال مردم باشد.
وی گفت: در این مدت، گروههای بسیجی با تعاون و همافزایی، نقش مهمی در اسکان موقت آسیبدیدگان، ترمیم فوری برخی خسارات، جمعآوری کمکهای مردمی و تأمین غذا و دارو ایفا کردند. تشکیل قرارگاههای عملیاتی و واحدهای جهاد تبیین، برگزاری نشستهای گفتگو با شهروندان برای تبیین اهداف دشمن و تقویت روحیه مقاومت، از دیگر فعالیتهای مؤثر بسیج در روند خدمترسانی به مردم منطقه بود.
موسوی افزود: همچنین بسیجیان در همکاری با شهرداری منطقه ۴ و دیگر نهادهای خدمترسان و امنیتی، بهصورت شبانهروزی در مناطق حادثهدیده حاضر بودند و با راهنمایی و دلجویی از خانوادهها تلاش کردند ضمن کاهش نگرانی شهروندان، امید و آرامش اجتماعی را برقرار کنند. این حضور جهادی، موجبات دلگرمی مردم و ایجاد همبستگی بیشتر میان اهالی و نیروهای انقلابی را رقم زد.
شهردار منطقه ۴ در پایان گفت: جنگ ما با رژیم صهیونیستی پایانپذیر نیست و هم مردم، هم مدیران کشوری و هم میراث حسینی این حقیقت را تایید میکنند. امام حسین علیهالسلام راه آزادگی را به جهانیان آموخت و هرگز زیر بار ظلم نرفت. تاریخ و پیام عاشورا به ما میگوید باید صبور و ثابتقدم بمانیم و بر راه حق استوار باشیم.