2025/10/10
۱۴۰۴ جمعه ۱۹ مهر
نوسازی ۷۲ درصد ناوگان اتوبوسرانی منطقه ۱۹

نوسازی ۷۲ درصد ناوگان اتوبوسرانی منطقه ۱۹

نبض تجارت- شهردار منطقه ۱۹ از نوسازی بیش از هفتاد درصدی ناوگان اتوبوسرانی این منطقه خبر داد و اعلام کرد که یکی از خطوط با اتوبوس‌های برقی تجهیز شده است.
به گزارش روابط عمومی منطقه ۱۹، حسین اخگرپور شهردار منطقه با اشاره به برنامه‌های توسعه حمل‌ونقل عمومی در این منطقه گفت: از مجموع ۱۲۰ اتوبوس پیش‌بینی شده برای خطوط اتوبوسرانی منطقه ۱۹، تاکنون ۸۶ دستگاه نوسازی شده که معادل ۷۲ درصد ناوگان است.
وی افزود: در حال حاضر از ۱۰ خط اتوبوسرانی فعال در منطقه، ۷ خط نوسازی شده و این میزان معادل ۷۰ درصد کل خطوط اتوبوسرانی است.
اخگرپور همچنین از ورود اتوبوس‌های برقی به ناوگان خبر داد و اظهار کرد: یکی از خطوط منطقه ۱۹ با استفاده از اتوبوس‌های برقی نوسازی و به شهروندان خدمات‌رسانی می‌کند.
وی با تأکید بر اهمیت توسعه حمل‌ونقل پاک در کاهش آلودگی هوا و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان، خاطرنشان کرد: تلاش می‌کنیم در ادامه مسیر نیز سهم بیشتری از ناوگان اتوبوسرانی منطقه به ناوگان برقی اختصاص یابد.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.