2025/10/10
۱۴۰۴ جمعه ۱۹ مهر
پذیره نویسی بیست‌وششمین صندوق طلا؛ از فردا در بورس کالا

پذیره نویسی بیست‌وششمین صندوق طلا؛ از فردا در بورس کالا

نبض تجارت- پذیره‌ نویسی بیست‌ و ششمین صندوق سرمایه گذاری پشتوانه طلای پاداش با نماد «گلدا» از فردا، یک‌شنبه ۱۳ مهر به مدت ۳ روز کاری آغاز می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری بازار سرمایه ایران(سنا)، بورس کالای ایران با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد: صندوق سرمایه گذاری پشتوانه طلای پاداش (گلدا) در نظر دارد واحدهای سرمایه گذاری خود را براساس مجوز سازمان بورس و اوراق بهادار و مشخصات اعلامیه پذیره‌نویسی، از طریق بازار صندوق‌های سرمایه گذاری قابل معامله بورس کالای ایران پذیره نویسی کند.

بر این اساس پذیره نویسی صندوق طلا "گلدا" از فردا یک‌شنبه ۱۳ مهر آغاز می‌شود و به مدت ۳ روز کاری ادامه خواهد داشت.

نوع این صندوق، صندوق سرمایه گذاری در انواع اوراق بهادار مبتنی بر گواهی سپرده کالایی (فلز طلا) پذیرفته شده در بورس است و هدف از تشکیل آن، جمع‌آوری سرمایه از سرمایه‌گذاران و اختصاص آن‌ها به خرید انواع اوراق بهادار مبتنی بر کالا به‌منظور کاهش ریسک سرمایه‌گذاری، بهره‌گیری از صرفه‌جویی‌های ناشی از مقیاس و تامین منافع برای سرمایه‌گذاران است.

براساس اعلامیه پذیره‌نویسی صندوق، تعداد واحدهای سرمایه‌گذاری قابل انتشار ۵۰۰ میلیون واحد است که ۵ میلیون واحد آن در قالب واحدهای سرمایه‌گذاری ممتاز پذیره‌نویسی شده و ۴۹۵ میلیون واحد باقی‌مانده در قالب واحدهای سرمایه‌گذاری عادی قابل پذیره نویسی است.

معاملات ثانویه واحدهای سرمایه‌گذاری این صندوق نیز بعد از پایان دوره پذیره‌نویسی و ثبت صندوق در بازار صندوق‌های سرمایه‌گذاری قابل معامله بورس کالای ایران آغاز می شود.

این گزارش حاکی است: هم اکنون صندوق های سرمایه گذاری مبتنی بر طلا با نمادهای ریتون، زرگر، درنا، رز، امرالد، گلدیس، زمرد، قیراط، آتش، درخشان،زروان،لیان، تابش، جواهر، آلتون، ناب، گنج، نفیس، زرفام، مثقال، کهربا، عیار، گوهر، زر و طلا در بازار سرمایه ایران فعال هستند؛ با اضافه شدن صندوق طلای گلدا تعداد صندوق‌های طلا به ۲۶ صندوق خواهد رسید.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.