2026/07/01
۱۴۰۵ چهارشنبه ۱۰ تير
احداث نخستین میدان استهلاکی کشور در منطقه ۴/ مهار خودروهای فاقد کنترل سرعت در شمال شرق شهر

احداث نخستین میدان استهلاکی کشور در منطقه ۴/ مهار خودروهای فاقد کنترل سرعت در شمال شرق شهر

نبض تجارت- نخستین میدان استهلاکی کشور با هدف افزایش ایمنی ترافیکی، کنترل حوادث ناشی از شیب معابر و کاهش خطر واژگونی خودروها در منطقه ۴ تهران در حال احداث است.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۴ سیدمحمد موسوی شهردار این منطقه از اجرای پروژه احداث نخستین میدان استهلاکی کشور در تقاطع خیابان استخر و خیابان استقلال خبر داد و گفت: با توجه به تعدد واژگونی خودروها، بروز حوادث ناگوار در سال های گذشته و همچنین شیب تند خیابان استخر، طراحی و اجرای این میدان در دستور کار قرار گرفت.

وی با اشاره به اهمیت این پروژه در ارتقای ایمنی معابر شهری افزود: این میدان استهلاکی در مساحتی بالغ بر ۳ هزار مترمربع طراحی شده است تا از طریق ایجاد بستر مناسب و استفاده از لایه های شنی، امکان کاهش سرعت خودروهایی که قابلیت کنترل سرعت خود را از دست داده اند، فراهم شود و در نهایت از شدت حادثه و خسارات احتمالی کاسته شود.

موسوی ادامه داد: در این طرح، خودروهایی که به هر دلیل در مسیر شیب دار توان کنترل سرعت خود را از دست می دهند، پس از ورود به محدوده میدان استهلاکی و برخورد با لایه های شنی، با افت محسوس سرعت مواجه شده و متوقف می شوند. این اقدام می تواند نقش مؤثری در پیشگیری از بروز حوادث سنگین و افزایش ضریب ایمنی در این محدوده ایفا کند.

شهردار منطقه ۴ با اشاره به آخرین وضعیت اجرایی پروژه تصریح کرد: این پروژه هم اکنون در مرحله جدول گذاری قرار دارد و تاکنون ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

وی خاطرنشان کرد: اجرای این پروژه در راستای رویکرد مدیریت شهری برای ارتقای ایمنی تردد، کاهش خطرات ناشی از شیب معابر و حفاظت از جان شهروندان در حال انجام است و پس از تکمیل، به عنوان یک اقدام نوآورانه و تخصصی در حوزه مهندسی ترافیک شهری مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.