2024/11/22
۱۴۰۳ جمعه ۲ آذر
افزایش تعداد معتادان متجاهر در خیابان‌های تهران/ تشریح اقدامات سازمان همزمان با آغاز فصل سرما
سرپرست سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران در گفت‌وگو با اقتصادآنلاین:

افزایش تعداد معتادان متجاهر در خیابان‌های تهران/ تشریح اقدامات سازمان همزمان با آغاز فصل سرما

نبض تجارت : سرپرست سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران گفت: در شهر تعداد معتادان متجاهر بیشتر شده است.

 

به گزارش نبض تجارت و به نقل از اقتصاد آنلاین ؛ سید مالک حسینی در پاسخ به پرسشی درباره اقدامات این سازمان جهت جلوگیری از شیوع کرونا در گرمخانه‌ها به خبرنگار اقتصاد آنلاین گفت: براساس تجاربی که طی هفت ماه گذشته کسب کردیم، نسبت به ایمن نگه داشتن فضا و رعایت پروتکل‌ها اقدام کردیم. شرایط ما همیشه خاص است به همین دلیل هیچ اقدامی را کم‌رنگ نکردیم.او درباره رعایت فاصله‌گذاری در گرمخانه‌ها همزمان با فرارسیدن فصل سرما اظهار کرد: تا جایی که شرایط پذیرش‌مان حاد نشود تلاشمان بر این است که بتوانیم فاصله مددجویان در خوابگاه‌ها را به شکلی رعایت کنیم و در عین حال به دلیل بار کم‌تر مراجعه‌کننده در تابستان برخی زیرساخت‌ها را اصلاح کنیم مثل تعمیر سیستم سرمایشی و گرمایشی.

سرپرست سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری با بیان اینکه در سال جاری تمرکزمان بر روی موضوع مددکاری است تا امکان خروج از چرخه کارتن‌خوابی را خیلی جدی‌تر پیگیری کنیم، تاکید کرد: سال گذشته حدود 104 نفر را به خانواده‌هایشان برگرداندیم و امیدواریم بتوانیم این عدد را بهبود ببخشیم. درگرمخانه منطقه 22 زنان همزمان روی ایجاد فرصت اشتغال در محل گرمخانه به صورت پایلوت کار می‌کنیم‌ و در صورت بازخورد مناسب آن را به عنوان دستور کاری برای گرمخانه ها ابلاغ خواهیم کرد. از لحاظ کیفیت زیرساخت شرایط خوبی داریم و در حال حاضر بر روی ارتفاقی کیفیت خدمات کار می‌کنیم.
حسینی در پاسخ به پرسشی درباره میزان مبتلایان به کرونا در بین مددجویان و مددکاران سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی، گفت: از روز اعلام رسمی شیوع کرونا تا کنون موردی که شرایط مناسبی نداشته باشد، به مراکز درمانی منتقل شده باشد و به ما اعلام کرده باشند به کووید 19 مبتلا است، نداشته‌ایم. یک مورد در یکی از گرمخانه‌های زنان بود که با شرایط نامساعد از بیرون وارد شد و بعد از دیدن شرایط‌اش به مرکز درمانی منتقل شد. این فرد دیگر به گرمخانه بازنگشت.
او درباره رصد اطلاعات افرادی که وارد گرمخانه‌ها می‌شوند، اظهار کرد: بالغ بر 60 تا 70 درصد افرادی که وارد گرمخانه‌ها می‌شوند، ثابت و مابقی متغیر هستند. اگر بخواهیم سفت و سخت احراز هویت کنیم ممکن است تعداد زیادی از آن‌ها دیگر تمایل به مراجعه نداشته باشند. در نتیجه ما فقط به خوداظهاری کفایت می‌کنیم. ممکن است فردی اسم و فامیلی بگوید که در مراجع بعدی متفاوت باشد، در نتیجه رصد فردی که دیگر مراجعه نمی‌کند، امر غیرممکنی است.
سید مالک حسینی با بیان اینکه در پاییز و زمستان به دلیل شیوع سرماخوردگی چالش ما بیشتر خواهد شد، گفت: البته چون شیوع کرونا را از اسفند تجربه کردیم و توانستیم مدیریت کنیم، به مدیریت اوضاع خوشبین‌تر هستیم اما جز مراقبت‌هایی که به طورکلی داریم، کار ویژه‌ دیگری نمی‌توانیم انجام دهیم. اینکه بتوانیم برای همه این افراد واکسیناسیون آنفولانزا انجام بدهیم به دلیل میزان تقاضا و عرضه‌ای که در کشور داریم، شرایطش مهیا نیست، اما اگر دستگاه‌های دولتی و وزارت بهداشت حمایت و اعلام تست‌گیری کنند، ما از نظر فنی آمادگی داریم.
سرپرست سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران در پاسخ به پرسشی درباره آخرین وضعیت کودکان زباله‌گرد در تهران گفت: معاونت خدمات شهری و سازمان مدیریت پسماند کار نظارت بر پیمانکاران پسماند را به عهده دارند و تا جایی که‌من اطلاع دارم با دستور جدی معاون خدمات شهری تصمیمات خوبی اتخاذ شده، کاری که ما برای این کودکان به صورت دوره‌ای انجام می‌دهیم، ویزیت‌های درمانی و توزیع غذا بین گودهای زباله‌گردی است.
او با اشاره به طراحی فراخوانی برای ارائه خدمات به کودکان کاری که به صورت سیار مراجعه می‌کنند، اضافه کرد: از طریق مناطق در حال جمع‌آوری اطلاعاتی هستیم که طی آن از تعداد کودکان کار و فعالیتی که انجام می‌دهند، گزارش دریافت کنیم. اگربرای مثال محرز شود که بین این کودکان و پیمانکاران ارتباطی وجود دارد، برخورد جدی صورت خواهد گرفت.
حسینی با بیان اینکه معاونت خدمات شهری به جد به این موضوع ورود کرده و مراتب را به مناطق ابلاغ کرده است، اظهار کرد: احتمالا کم کم باید آثار این ارتباط با پیمانکاران اگر محرز شود را در نوع برخورد مناطق با آن‌ها را ببینیم. سازمان پسماند و مناطق با توجه به قراردادی که دارند می‌تواند برخورد و نظارت کنند.
سرپرست سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران همچنین درباره آخرین وضعیت حضور معتادان متجاهر در خیابان‌های تهران گفت: اوایل فروردین‌ماه چالش بزرگی با این افراد داشتیم که با پای کار آمدن ستاد مبارزه با مواد مخدر و نیروی انتظامی و همکاری وزارت بهداشت که تست کرونا از این افراد بگیرد، شرایط بهتر شد و از اردیبهشت‌ماه پذیرش این افراد دوباره آغاز شد.
او با بیان اینکه پذیرش به میزانی تعداد معتادان متجاهر در سطح شهر نیست، گفت: شرایطمان از ماه‌های اول سال خیلی بهتر است، اما همچنان با این معضل مواجه هستیم. ما معتادان متجاهر را نمی‌توانیم در گرمخانه‌ها مستقر کنیم، چون مقاومت می‌کنند. در شهر نیز تعدادشان بیشتر شده که به بخشی به دلیل شرایط فصلی هم هست، وقتی شرایط بیرون ماندنشان باشد، بیرون می‌آیند و شاید به همین دلیل در این روزها بیشتر در سطح شهر دیده می‌شوند.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.