2025/04/15
۱۴۰۴ سه شنبه ۲۷ فروردين
ممیزی شخص ثالث سیستم های مدیریتی در شرکت پتروشیمی پارس برگزار شد

ممیزی شخص ثالث سیستم های مدیریتی در شرکت پتروشیمی پارس برگزار شد

نبض تجارت- شرکت پتروشیمی پارس توسط تیم منتخب ممیزی شرکت پایش و ارزیابی انطباق ایران ممیزی شد.

به گزارش نبض تجارت ؛ در راستای سنجش سطح تعهد به حفظ و مراقبت از نظام های مدیریتی و به منظور ارزیابی میزان انطباق فرایندها و فعالیت های سازمان با الزامات استاندارد های ISO9001:2015،ISO14001:2015،ISO45001:2018،ISO29001:2020و HSE-MS ISO50001:2018 ، ممیزی شخص ثالث سیستم های مدیریتی، با مشارکت کلیه مدیران، روسا سایرکارکنان پتروشیمی پارس و توسط تیم منتخب ممیزی شرکت پایش و ارزیابی انطباق ایران از تاریخ ۱۴۰۳/۰۷/۰۱لغایت ۱۴۰۳/۰۷/۰۳ برگزار شد.
در این فرایند ، شرکت پتروشیمی پارس تلاش نموده است با شناسایی زمینه های بهبود و به پشتوانه مشارکت و کار تیمی کارکنان ، نسبت به ارتقاء بیش از پیش عملکرد سازمانی در حوزه مدیریت یکپارچه نظام های مدیریتی اقدام نماید و برگ زرین دیگری را در عرصه تلاش، همیاری و تعهد جمعی بر دفتر افتخارات خود بیفزاید.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.