2026/07/12
۱۴۰۵ يکشنبه ۲۱ تير
بازدید مدیرعامل بیمه کوثر از سرپرستی استان مازندران
با هدف بررسی عملکرد

بازدید مدیرعامل بیمه کوثر از سرپرستی استان مازندران

نبض تجارت- دکتر غفاری مدیرعامل این شرکت، در بازدید از سرپرستی استان مازندران، ضمن دیدار و گفت‌وگو با همکاران، در جلسه‌ای با مدیر سرپرستی و مسئولان بخش‌های مختلف سرپرستی، آخرین وضعیت عملکرد و برنامه‌های استان را بررسی کردند.

به گزارش روابط عمومی و تبلیغات، دکتر غفاری مدیرعامل این شرکت، در بازدید از سرپرستی استان مازندران، ضمن دیدار و گفت‌وگو با همکاران، در جلسه‌ای با مدیر سرپرستی و مسئولان بخش‌های مختلف سرپرستی، آخرین وضعیت عملکرد و برنامه‌های استان را بررسی کردند.

در این بازدید مدیر سرپرستی گزارشی از عملکرد سال گذشته، برنامه‌های جاری و روند فعالیت‌های سرپرستی ارائه نموده و مسئولان واحدهای مالی، صدور، خسارت و امور نمایندگان، مهم‌ترین اقدامات، چالش‌ها و مسائل حوزه کاری خود را مطرح کردند.

در ادامه، جلسه‌ای نیز با تعدادی از نمایندگان و شبکه فروش استان برای شنیدن موضوعات مورد نظر برگزار شد و ایشان پیشنهادهای خود را برای بهبود فرآیندها و توسعه خدمات با مدیرعامل بیمه کوثر در میان گذاشتند.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.